Trouwen bij het Ei van Columbus
Trouwen bij het Ei van Columbus – Zo aan het einde van jaar, direct naar kerst, schrijf ik nog een laatste blog. Helaas is het mij niet gelukt om van iedere bruiloft een blog te schrijven. Deze blog gaat over de laatste wat langere bruiloft van 2021. Het moment dat de horeca om 20uur mocht sluiten. In de vroege ochtend van 19 november vertrokken Michael en ik naar Ede en Duiven om de voorbereiding van Robin & Lisette vast te leggen. Inmiddels hadden zij hun bruiloft al voor de 3e maal verplaatst. Een week voor de bruiloft werd op de persconferentie verteld dat Horeca om 20 moest sluiten. Wederom een tegenvaller, echter ditmaal koos het bruidspaar om hun dag doorgang te laten vinden. Nog een stressvol weekend waarbij een deel van hun programma om werd getoverd tot een achteraf succesvol en plezierige trouwdag.

Radio Kootwijk | Apeldoorn
Na de first look vervolgden wij de dag voor een fotoshoot bij Radio Kootwijk. Een unieke locatie wat vroeger diende als zendpark. Het bruidspaar had dit gebouw afgehuurd om zowel binnen als buiten foto’s te maken. Daaromheen liggen de prachtige bosgebieden en zandverstuivingen van de Veluwe. Een prachtig natuurgebied waar gelukkig nog wat herfsttintjes te vinden waren.

Na de shoot weer terug achter hun omgebouwde ambulance camper aan voor het bijwonen van de ceremonie. Deze vond plaats in Beekbergen bij het Ei van Columbus. Een mooie ceremonie vol leuke verrassingen vond plaats. Met o.a. toespraken van hun directe vrienden, een oude leerkracht en een speech van vader. Aansluitend kregen wij bruidstaart, een borrel en ging men aan de Gluhwein. Na de eerste dronk was het tijd voor een openingsdans, want ja die hadden ze niet voor niets ingestudeerd en ook de vader-dochterdans mocht niet ontbreken. De dag werd daarna afgesloten met heerlijk diner.

Robin en Lisette bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen bij het Ei van Columbus | Bruidsreportage Limburg | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding