Trouwen op de Coolsingel
Trouwen op de Coolsingel – 9 september, de dag begon prachtig met een heerlijk zonnetje! Bart die foto’s ging maken bij Jasper en Richard op weg naar Edit. De dames waren al druk met hun voorbereidingen… er heerste een ontspande sfeer en een bruid die voornamelijk straalde.

De First Look
Het moment waar ze al zo lang naar uitkeken. Hoe zou de jurk van Edit eruit zien? Wat voor pak zou Jasper dragen? De first look vond plaats in een park vlakbij hun huis. De mooi versierde oude Volkswagen kever midden op het gras in het park en fraai decor voor deze eerste ontmoeting. En daar stonden beide nu oog in oog met elkaar. De reacties waren leuk om te zien en mooi om vast te leggen…

Vandaaruit het vertrek naar het stadhuis gelegen aan de Coolsingel in Rotterdam. Hier was het vandaag topdrukte, meerdere bruidsparen reden af en aan. Soms even dringen bij het bordes, want iedereen wilde hier toch graag even hun eigen foto’s maken. Na een prachtige ceremonie met een emotioneel tintje mochten ook wij “vechten” voor een plek op het bordes voor een mooie trouwfoto bij het gemeentehuis.

Trompenburg, Botanische tuin
Even bijkomen tijdens de lunch om daarna te ontspannen tijdens de fotoshoot. In de prachtige tuinen van Trompenburg. Trompenburg is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen.

Na de fotoshoot kregen de gasten nog een rondleiding in deze botanische tuinen. Aan ons de opdracht om nog spontane foto’s te nemen tijdens de rondleiding.

Lommerrijk
De prachtige dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ aan het water bij Lommerrijk. Tussendoor hebben Bart en ik nog foto’s gemaakt van de ondergaande zon en was er ruimte om nog wat te experimenteren met Lightpainting.

Jasper en Edit bedankt voor het vertrouwen in ons. Wij hebben al vele leuke shoots met jullie mogen maken van een zwangerschapsshoot, Lifestyle, Boudoir en een loveshoot. Hopelijk volgen er nog meer.

Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactformulier.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen op de Coolsingel | Bruidsreportage Limburg | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding