Bruiloft in Carre boerderij Biesenhof Geleen | Alen & Shayenna
10 juli 2021 een bijzondere dag en het begin van een drukke periode vol met bruiloften. De inhaalslag wordt gemaakt haha… Terwijl Michael, Demi en Bart druk bezig zijn met andere bruiloften ga ik vandaag met Melanie als 2e fotograaf aan de slag. Leuk om met Melanie eens een keer te werken. Zij was een van de allereerste fotomodellen toen ik ooit begon met fotografie. Nu is ze zelf al een tijdje bezig in de fotografie en kon ze vandaag voor het eerst een trouwreportage meemaken. Spannend! Hopelijk was ik een goede coach 😊

Ook Marc de videograaf van ons team was samen met Michael en Demi aan de slag elders in Noord-Limburg. Ik kon gelukkig Bram inschakelen als videograaf. Met Bram heb ik al eerder gewerkt bij een andere leuke bruiloft en de samenwerking verliep toen super. Fijn dat ook Bram er vandaag bij kon zijn. Thanks!

De dag startte voor ons met het aankleden van bruid en bruidegom. Melanie bij de bruidegom in Nuth en ik bij de bruid in Brunssum. Bram als vliegende keep tussen beide heen en weer gependeld.

Daarna werd het tijd voor de first look. Aangezien het bruidspaar recentelijk was verhuisd was hun tuin nog niet in orde. We hebben er voor gekozen om de first look bij de fontein in het stadspark van Brunssum te doen. Best een leuke locatie, echter natuurlijk ook veel kijkers haha. Wat het weer extra spannend maakt. Na deze foto’s hebben we nog een korte fotoshoot gedaan rondom het vijverpark.

Ceremonie
De gasten stonden al te wachten op het veldje aan de achterzijde van de boerderij. Iedereen was voorzien van een waaier, want de temperatuur was deze dag aardig hoog. Dit mocht de pret niet drukken, even genieten van een zomerse dag. Het bruidspaar kwam aanrijden in een Ford Mustang en Alen moest ook nog even laten horen dat er genoeg power onder de motorkap zit. Na het uitstappen liep Alen naar voor en wachtte op zijn Shayenna die weggegeven werd door haar vader.

Na het ja-woord, de kus en de ringen was het tijd om het terras op te zoeken. Hier werd er geproost op het kersverse bruidspaar. De taart werd aangesneden en iedereen genoot van het hapje en een drankje.

Ondertussen vertrokken wij samen met het bruidspaar richting Kasteel Elsloo voor de fotoreportage. Ik had een mooie avontuurlijke route uitgezocht. Op deze plek kon Bram ook nog even de drone de lucht ingooien om een mooi filmpje te maken.

Bij terugkomst waren de buikjes van ons allen aan het rammelen en gelukkig stond de BBQ ook al flink te roken. Tijd om een hapje te eten, want de buikjes moeten goed gevuld worden er mocht vandaag gedanst worden. Eindelijk na een lange tijd weer eens een klein dansfeestje op een bruiloft. Man wat heb ik genoten. Heerlijk!

Alen & Shayenna, bedankt voor de heerlijke dag!
Geniet hieronder mee van enkele van mijn favoriete foto’s

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Ervaringen van andere bruidsparen
Willen jullie weten wat de ervaringen zijn van andere bruidsparen over ons? Via deze link kom je op de pagina van The Perfect Wedding. Wij hebben hier een mooie score waar wij heel trots op zijn. Niet zo zeer over de punten, maar vooral alle leuke reacties.

Interesse in ons als Trouwfotografen bij jullie huwelijk?
Zijn jullie na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie of wil je weten of wij beschikbaar zijn? Stuur ons dan een berichtje via de contactformulier.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Bruiloft in Carre boerderij Biesenhof Geleen | Bruidsreportage Limburg | Trouwen in Brunssum | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding