Day In The Life shoot met Jaap & Floor
Day In The Life shoot met Jaap & Floor en de gezellige Esmée. Mijn 2e fotoshoot op dit gebied en wederom bij bekende mensen. Ik heb de trouwreportage van Jaap en Floor mogen verzorgen. Leuk als je dan bij hun thuis komt voor een A Day In The Life shoot en er loopt inmiddels een kleine meid rond. Mooi om zo’n gezinnetje te zien. Ook leuk is het dat er twee grote trouwfoto’s ophangen die wij gemaakt hebben. Zo trots!

Esmée
Hoewel de voorbereidingen voor deze shoot door omstandigheden minder goed waren, wist ik gelukkig wel welke richting ik wilde om deze shoot tot een fijn resultaat te brengen. Voor de tweede maal experimenteren over hoe en wat ik zou fotograferen. Ik heb mijn antwoorden gekregen en ga dit project verder uitwerken. Binnenkort zal ik dit onderwerp op mijn website verschijnen en zal ik middels een paar leuke aanbiedingen mijn portfolio en experiment verder uitbreiden. De basis en het vertrouwen zijn gelegd. Nu de vervolgstappen nemen. Ik ben tevreden.

Jaap en Floor bedankt dat jullie mijn geduldige experimentje wilde zijn. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de gezellige ochtend.

Bedankt voor het vertrouwen in mij en in mijn bedrijf!

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

A Day In The Life shoot | Lifestyle shoot | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Vlieland |  Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal |