Loveshoot met Valentijnsdag | Kris & Janice

Loveshoot met Valentijnsdag in Eindhoven. Eindelijk weer eens een blog van Foto Wijnands. Het is even stil geweest, maar we pakken langzaam de draad weer op. Onze overheid biedt iedereen steeds meer mogelijkheden, dus we zijn weer positief over de toekomst. 14 februari 2021 was weer zo’n leuke dag. Een heerlijk verliefd stelletje uit Nijmegen op de foto gezet. 😊

Een loveshoot met Valentijnsdag hoe veel mooier kan het zijn om vandaag de pre-weddingfoto’s te maken voor onder andere de trouwkaart. Nou het kon nog mooier voor Kris en Janice, er lag sneeuw. Er scheen ook nog eens een heerlijk zonnetje. We hebben deze ochtend veel lol gemaakt van liggend en rollend door de sneeuw tot glijden over het ijs. Leuk om te zien hoe beide van elkaar genoten. Blij met de resultaten.

Bekijk hieronder hun foto’s van de loveshoot!
Ik zou het fijn vinden en waarderen als je onder dit bericht even een leuke reactie achterlaat.

Hebben jullie na het zien van deze loveshoot interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Of wil jezelf graag een loveshoot doen met jouw vriend of vriendin? Neem dan snel contact op.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Loveshoot met Valentijnsdag | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Homo Huwelijk |  Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding | Trouwfotograaf Eindhoven