Festivalbruiloft | Mark & Justine

Mark & Justine wisten het meteen, als we gaan trouwen dan gaan we een festivalbruiloft doen bij Sunset Lounge Beachclub. En wat was dit ontzettend gaaf!! De bruid in de juiste sferen, ook qua bruidsjurk en een bruidegom heerlijk zomers gekleed alsof Solar toch zou doorgaan. Alle daggasten heerlijk casual in hun korte broeken en jurkjes. Weer eens een totaal andere bruiloft dan wij gewend zijn. Overigens met 32 graden was het wel fijn om de kleding hierop aan te passen.

De dag begon prachtig met een heerlijk zonnetje! Michael die foto’s ging maken bij Mark en Richard een paar honderd meter verderop bij Justine. De heren waren al snel klaar en vertrokken naar Roermond. De bruid was nog niet zover en haar haren werden mooi verzorgd door een nicht uit Frankrijk. Hoewel er voor mij een taalbarrière was, had ik toch al snel een klik met haar familie. Met hier en daar een Frans woordje en wat gebaren kwamen wij al een heel eind. Een gezellige en ontspannen voorbereiding.

First look op het strand

Altijd weer een spannend moment: de first look. Maanden van voorbereiding gaan hieraan vooraf. Winkel in winkel uit op zoek naar die ene mooie droomjurk en dan heb je het gevonden… Heel blij, maar ook spannend, hoe zal hij de jurk vinden. Ikzelf vind dit als trouwfotograaf een van de mooiste momenten van de dag. De spanning, de nervositeit en de emoties zo mooi om te zien en ook om te fotograferen. Wij maken hier altijd een heel leuk moment van, want hier begint toch de dag samen voor het bruidspaar. Zo ook voor Mark & Justine. Zij zagen elkaar vlak voor de ceremonie op het strand van Sunset Lounge Beachclub. Een trotse vader bracht Justine naar Mark toe. Mark stond in spanning te kijken hoe zijn Justine er wel niet uitzag. Het was weer een mooi moment. De reacties waren leuk om te zien en mooi om vast te leggen…

FOTOSHOOT

De ceremonie was prachtig en super mooi voorgedragen door Agnes Stijnen van Agnes Ver-Trouwt. Na de ceremonie viel de spanning van beide af en werd er een toost uitgebracht. Een korte tijd van rust, voordat we begonnen met de fotoshoot. Ook hier werd de drone ingezet. Een mooie locatie om de drone te gebruiken en daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Een bruidspaar die het ook prachtig vond en ook gewoon niet bang waren om vuil te worden. En dat levert natuurlijk mooie foto’s op.

De prachtige dag werd afgesloten met een knaller van een trouwfeest.

Mark en Justine bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Festivalbruiloft | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding |