Trouwen bij Droompark Buitenhuizen

Trouwen bij Droompark Buitenhuizen. Midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude ligt vakantiepark Droompark Buitenhuizen. Wat doe je als je door alle corona maatregelen en het meerdere keren moeten schuiven van je trouwdatum, dan ga je een poging wagen om je feest te houden op een vakantiepark. En wat een toffe locatie was het en wat een toffe dag werd het….

Herfstweer

Net een paar uurtjes geslapen na afloop van de bruiloft van Sjoerd en Kelly konden Michael en ik weer vroeg op pad met onderweg een korte tussenstop in Weert om onze videograaf Marc op te halen. Het beloofde qua weer geen mooie dag te worden met onderweg veel regen en het was ook gewoon koud op deze 29 augustus dag. Bij aankomst op het vakantiepark moesten we in de stromende regen nog even zoeken naar het vakantiehuis waar Conor verbleef. Conor zat al gezellig aan een drankje samen met zijn beste maat te wachten op Michael. Marc en ik liepen 50 meter verder, op naar het volgende vakantiehuis waar Melanie al druk bezig was met de voorbereidingen.

Dance Valley

Bij het vakantiehuis waar Melanie verbleef waren meerdere tenten aangebouwd die aan elkaar verbonden waren. Een heuse trouwlocatie was er neergezet en heel gezellig en leuk aangekleed. De sfeer in de tent was dan ook fantastisch en voor ons weer een leuke omgeving voor de first look. Na de voorbereidingen was er al een leuk gezelschap aanwezig om de first look gade te slaan. Conor stond al gespannen te wachten op Melanie, maar door de heftige regenval duurde de oversteek van een paar meter van vakantiehuis naar tent nog wel even. De first look was weer een mooie met een lach en een traan.. Prachtig! Voor en na de ceremonie hebben we foto’s gemaakt op het vakantiepark en ook op het festivalterrein van Dance Valley. Een mooie omgeving om ook even de drone rond te laten vliegen. Inmiddels werd het avond en knorde de maagjes, tijd voor een BBQ. De avond werd daarna afgesloten met een klein feestje opgeluisterd door een volkszanger.

Conor en Melanie bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Meer weten over Foto Wijnands Kijk eens op deze pagina: klik hier.

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen bij Droompark Buitenhuizen | Trouwfotograaf Landgraaf | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Dordrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Eijsden | Trouwfotograaf Goes | Trouwfotograaf Kerkrade |  Foto Wijnands | Trouwfotograaf Almelo | Trouwfotograaf Almere | Trouwfotograaf Beesel | Trouwfotograaf Roermond | Trouwfotograaf Sittard | Trouwfotograaf Weert | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Voerendaal | The Perfect Wedding |