Trouwfotograaf Goirle
Trouwfotograaf Goirle, Goirle was op 20 september 2019 het decor van ons bruidspaar. Samen met Bart waren wij te gast op de bruiloft van Huub & Laura. Twee prachtige en lieve mensen. Twee mensen die heerlijk verliefd op elkaar zijn en van elkaar genieten. Als trouwfotograaf Goirle kregen wij een belangrijke opdracht mee “zet de aankomst met de Ford Mustang goed op de foto”. Nou deze Mustang speelt nog wel een hoofdrol deze dag…

Mustang
De voorbereidingen verliep in alle rust. Laura en haar beste vriendin met alleen de kapper/visagist. Laura was nog ontspannen, maar dat veranderde toen zij de jurk aan ging trekken en de brief die Huub voor haar had geschreven mocht lezen. Een mooi moment waar ik als fotograaf alleen getuige van was. Ondertussen waren Huub, Menno de ceremoniemeester en Bart aan het rond scheuren in de Ford Mustang…

Het moment van de First look was aangebroken. De buurt had goed hun best gedaan. Overal hing de Nederlandse vlag uit, een prachtig gezicht. De first look werd dan ook op straat gevierd. Bij aankomst van Huub werd de Mustang dwars over de weg gezet, zodat deze ook een prominente rol kreeg. Na de First look en een broodje vertrok het gezelschap naar het gemeentehuis van Goirle voor de trouwceremonie. Tijdens de ceremonie kwamen de verhalen van beide naar buiten. Leuk om de achtergrond te horen van dit stel.  Aansluitend aan de ceremonie zouden wij vertrekken naar de fotoshootlocatie. Helaas dacht de Mustang hier anders over….

Daar stond hij dan: motorkap open, niet meer willen starten! Hectiek! Alom, wat nu? Geen nood, pa kwam inmiddels aanrijden met zijn nieuwere auto en….. tsja de accu zat ver verstopt….. andere auto erbij en ja hoor met een vertraging van ruim 20 minuten konden wij verder. Bijna 10 jaar trouwfotograaf en nog nooit eerder pannen meegemaakt bij de auto van een bruidspaar. Wel eens moeten faken, maar dan nu voor echt hahaha….

Tijdens de fotoshoot ook maar gebruik gemaakt van de Mustang die het niet deed. Gelukkig kon mijn auto wel de startkabels koppelen, zodat we ook weer probleemloos naar de feestlocatie konden rijden.

Klooster Nieuwkerk
Na afloop van de fotoshoot reden we naar Klooster Nieuwkerk. Hier werd een toost en cupcakes geserveerd. Om vervolgens aan tafel te gaan voor een diner. Met goed gevulde magen werd het tijd om de voetjes van de vloer te krijgen. Met een apart en leuk ingestudeerde openingsdans kwam het feest ook op gang. Een feest wat nog tot in de kleine uurtjes heeft geduurd.

Huub & Laura jullie zijn twee prachtige mensen en wens jullie beide veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hotel klooster
Mustang

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwfotograaf Goirle | Trouwfotograaf Tilburg | Trouwfotograaf Heerlen | Klooster Nieuwkerk | Ford Mustang | Foto Wijnands