Trouwreportage in de Domstad
Terugrijdend richting Limburg tik ik deze blog over onze trouwreportage in de Domstad. Vandaag (30 augustus 2019) de 31e bruiloft van dit jaar mogen maken. Samen met Michael vertrok ik vanmorgen richting Utrecht om de voorbereidingen vast te leggen van Maarten & Cinthia.

Domtoren
Het werd een prachtige dag, een dag vol met emoties vanaf het begin totdat wij naar huis gingen. Een dag waarop je als bruidspaar ook nog eens met trots mag terugkijken op ontzettend lieve vrienden om je heen. Een blog die ook anders geschreven is dan normaal mede door de speeches aan het einde van onze dag. Woorden die ook mij hebben geraakt en mooi om te zien hoe Cinthia voor de uhm zoveelste keer weer volschiet. Mooier kan een dag van de liefde toch niet zijn…

Een dag die voor ons vroeg begon op weg richting de Domstad om de voorbereidingen vast te leggen en aansluitend de first look. Deze first look vond plaats naast de parkeerplaats bij hun appartement. Aan het water onder een treurwilg. Prachtig om te zien hoe beide reageerde toen zij elkaar voor het eerst zagen. Een first look met een lach en een traan. Vervolgens gingen wij op weg naar het stadhuis voor de ceremonie. In de schaduw van de Domtoren sprak dit paar elkaar de gelofte uit gevolgd door het Ja-woord. Het Ja-woord werd bekrachtigd met twee mooie ringen.

Griftpark
Wij namen het bruidspaar mee voor de fotoshoot en een moment van ontspanning. Even een moment dat zij van en met elkaar konden genieten.  De dag verliep verder met het aansnijden van de bruidstaart die weliswaar hilarisch verliep, gevolgd door een heerlijk diner. Tijdens het diner waren er meerdere speeches die voor een lach en een traan zorgden. Na het diner hebben wij nog een shoot gedaan aan het water om verder af te sluiten met de openingsdans en een aansluitende speech.

Maarten & Cinthia dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Restaurant
Wilhelminapark

Lees ook onze andere ervaringen:
Mallorca
Kroatië

Bruidsfotograaf Utrecht | Trouwfotograaf Utrecht | Trouwfotograaf Heerlen | Trouwreportage in Utrecht | Trouwfotograaf Limburg | Foto Wijnands | Restaurant Griftpark |