Trouwfotograaf Almere
Samen met Bart vertrok ik in de vroege ochtend van 10 september 2019 richting Almere. Een reis van 2,5 uur, maar een reis die weer de moeite waard was. Wow een mooie militaire sabelwacht mochten wij vastleggen.

Brasserie Zuiderzoet in Zeewolde
Dit keer was het niet nodig om als fotografen op te splitsen. Het huis van de ouders van Rowena in Almere was groot genoeg om zowel bruid als bruidegom een eigen vertrek te geven om zich voor te bereiden. De tuin was speciaal nog voorzien van nieuwe aanwas. Prachtig versierd en niets werd dan ook aan het toeval overgelaten. Ricardo was gespannen en vond het achteraf wel mooi hoe de spanning door ons werd opgevoerd tijdens de first look. Na de first look ging Ricardo zich weer gauw omkleden om zijn militair tenue aan te trekken. Hij zag er prachtig uit.

Klaar voor de ceremonie. Tijdens de ceremonie werden prachtige anekdotes verteld over het stel. Er werd veel gelachen, maar er was ook plaats voor een traan. De ceremonie werd afgesloten met een erehaag van de sabelwacht en traditiegetrouw vertrok het bruidspaar als laatste en liepen dan ook door de boog. Vooraan aangekomen werden zij tegengehouden en de commandant gaf een tikje met zijn sabel op het achterwerk van de bruid.

Fotoshoots
Na de bruidstaart en de toost namen wij het bruidspaar mee voor de fotoshoot. Een moment van ontspanning. Even een moment dat zij van en met elkaar konden genieten. Het stel had meerdere fotoshoot momenten gepland deze dag en rekening gehouden met het blauwe en gouden uurtje. Heerlijk om veel foto’s te maken. Ricardo wilde graag veel foto’s. Hier zijn wij als fotograaf heel blij mee. Tussentijds hebben we ook genoten van de gasten en het lekkere eten. Een prachtige dag die voor ons werd afgesloten met een mooie openingsdans.

Ricardo & Rowena dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Brasserie Zuiderzoet, Zeewolde
Sabelwacht
Trouwen aan het strand

Trouwfotograaf Almere | Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen |  Professioneel fotograaf Limburg | trouwfotograaf | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands |