Trouwen In de Kas
Trouwen In De Kas, een bruiloft van Bas en Willemijn. Michael en ik rijden rond de middag richting Nijmegen. Onderweg passeren wij veel taferelen rondom 75 jaar Market Garden. De bevrijding van Nederland wordt her en der flink gevierd. Zo zien wij onderweg grote vliegtuigen waaruit parachutisten het vliegtuig uitspringen. Oude Amerikaanse tanks langs de kant van de weg met veel militairen en toeristen die dit komen aanschouwen. Op deze wijze is onze autorit echt niet saai. Helaas hebben wij geen tijd om even uitstappen en deze militaire acties te bekijken. Hoewel ons bruidspaar van vandaag werken beide voor Defensie en zo heb ik toch het bruggetje gelegd richting onze trouwreportage van vandaag.

Operatie trouwen
Wij werden in de middag verwacht bij de Oortjeshekken in Ooij, een mooie locatie langs het water. Hier heeft het bruidspaar hun voorbereidingen getroffen. Tevens is dit locatie waar zij vannacht met ouders en kinderen overnachten. De Oortjeshekken heeft een mooie tuin en in deze tuin konden wij dan ook de first look laten plaatsvinden. Zo gezegd zo gedaan. Bas werd in het midden van de tuin gezet, omringd door de ouders en hun kinderen. Ondertussen werd Willemijn weggegeven door haar vader Jan, die tevens Babs was deze dag. Willemijn en Bas konden elkaar inmiddels aanraken, maar elkaar nog niet zien. Het aftellen van de kinderen begon en bij nul kon Bas zijn aanstaande eindelijk zien. Wow een mooie first look volgde… Na de first look vertrokken wij naar Winssen.

In de Kas – Winssen
Wij worden regelmatig verrast door de mooie locaties waar trouwparen hun ja-woord gaan geven. Zo ook deze dag. We mochten de kas in. In De Kas is een oude tuinbouwkas. Deze kas is door de huidige eigenaren opgehaald in Noordwijkerhout. De kas diende destijds als kweekkast voor tulpen. Volledige afgeschreven, smerig en groen uitgeslagen en vol met kalk namen de huidige eigenaren deze kast mee richting Nijmegen. Vele vrije uren gingen er naast hun fulltime banen in zitten om deze kast om te bouwen tot een heuse feestlocatie gelegen in Winssen. Trouwen kan buiten in hun fruitboomgaard of binnen in In De Kas. Ik mag zeggen een geweldig mooie locatie en wij waren erg verrast. Ik raad iedereen aan om de website te bekijken. De link staat verderop in deze blog. Bas en Frouke ga zo door, mijn complimenten als trouwfotograaf aan jullie. Ook hebben jullie een mooi team in de bediening die het iedere gast optimaal naar hun zin maken. Wij hebben ons gast gevoeld!

Oh ja er werd ook nog getrouwd. In de boomgaard onder het genot van een heerlijk najaarszonnetje hebben beide elkaar het ja-woord gegeven. Ook vertelden zij aan elkaar hun geloftes. Een prachtige ceremonie die heel persoonlijk was en met veel passie en emotie werd voorgedragen door de vader van Willemijn. Jan was babs voor één dag. Een mooie en stralende dag was een feit. Een dag waarbij wij fotografen vooral de spontane momenten moesten vangen. Geen fotoshoot, geen groepsfoto, maar gewoon het genieten van iedereen vastleggen. Een dag in het teken om vooral relaxed te genieten. Bas vertelde mij dat hij niet het gevoel wilde hebben dat hij werd geleefd of de dag voorbij zou vliegen zonder zelf de momenten echt te beleven…. Ja dat kan ik alleen maar beamen. Normaliter vliegt een dag voorbij en wordt je als bruidspaar wel een beetje geleefd. Ik moet zeggen dat Bas en Willemijn dit wel goed hebben voorbereidt en je zag ook beide echt genieten….

Bas & Willemijn bedankt deel mochten uitmaken van jullie dag. Leuk dat wij jullie gasten waren. Wij hebben genoten van de dag en ook van de liefde die jullie als bruidspaar uitstraalde. Wij hopen dat wij een mooie herinnering voor jullie hebben kunnen maken. Wij wensen jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar en van jullie prachtige dochters..

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Beleef buiten in de kas
Hotel Restaurant Oortjeshekken

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen in de Kas | Trouwfotograaf Nijmegen | Trouwfotograaf Wychen | Bruidsfotograaf Nijmegen | Trouwfotograaf Heerlen | Fotograaf Arnhem | Oortjeshekken | Foto Wijnands