Trouwen bij Beachclub Degreez
Trouwen bij Beachclub Degreez in Panheel een mooie belevenis voor ieder bruidspaar. Trouwen aan het strand onder de mooie palmbomen. Het kan ook in Nederland…

Park Sittard
Samen met Bart vertrok ik richting Sittard voor de trouwreportage van Kevin & Nicky. Bart heeft de voorbereidingen van de bruidegom vastgelegd en ik mocht de gezelligheid ervaren bij de dames. Nicky had er zin in en was de rust zelve. Terwijl Nicky werd voorzien van make-up waren de overige dames druk in de weer met onder meer de strijk…. De voorbereidingen liepen helaas iets uit, waardoor Kevin te vroeg aan de deur stond. Dan maar plan B. Ik mocht Kevin wegsturen en heb hem samen met Bart naar het Park in Sittard gestuurd. Gelukkig was Kevin niet ongeduldig 😉.

Na het aantrekken van de trouwjurk en een glaasje prosecco vertrokken ook wij naar het park. Voorbij de molen hebben we dan de first look gedaan. Door het lange wachten is het ons toch gelukt om Kevin nerveus te krijgen. De spanning kwam na het zien van zijn Nicky dan ook eruit.

Ceremonie
Na de first look wilden wij dan ook foto’s maken van dit koppel. Lopend over de markt van Sittard werd ook nog hun stamkroeg bezocht en voor we het goed en wel wisten was het tijd voor een biertje. Beide vonden het wel goed geweest, er waren een paar foto’s gemaakt en nu tijd om te genieten! En daar zaten we dan heerlijk in het zonnetje op de voorste rij op het terras. Aansluitend een bezoekje gebracht aan de oma om vervolgens naar Beachclub Degreez te rijden voor de ceremonie.
Een prachtige ceremonie volgde op het strand. Een ceremonie met een lach en een traan vol met anekdotes van een prachtig verliefd stel. De dag verliep verder met heerlijke BBQ en een groot feest die werd geopend met een fraaie en goed ingestudeerde openingsdans. Chapeau!

Kevin & Nicky dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Blijf genieten!

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Beachwedding
Bruids Deejays

Een winterbruiloft?

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen |  Professioneel fotograaf Limburg | trouwfotograaf | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands |