150ste trouwreportage voor Michael
Geweldig, 22 juni j.l. maakte Michael zijn 150ste trouwreportage op het trouwfeest van Gaetan & Yanaika uit het Belgische Sint Kruis Winkel niet ver van Gent vandaan. Enorm trots op wat Michael heeft bereikt in de fotografie. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren dat hij met mij mee ging naar mijn 1e lange bruiloft, toevallig of niet eveneens in België. Michael was toen 13 jaar oud en ging vooral mee om mij gezelschap te houden, echter maakte hij hier de eerste stapjes in de fotografie. Stiekem was hij met mijn 2e camera kiekjes aan het schieten. Toen ik dat zag heb ik hem in de avond groepsfoto’s laten maken tijdens de binnenkomst van de gasten.

De Lozen Boer – Lochristi
Je zou bijna vergeten dat er ook nog getrouwd werd. Gaetan de hoefsmid ging vandaag op deze mooie warme dag zijn geliefde het ja-woord geven. Een ontzettend lief stel dat beide liefhebbers zijn van paarden en hier ook veel aandacht aangeven stonden vandaag zelf even in de spotlights. Na een gezellige ochtend met de voorbereidingen vertrokken we voor het maken van de fotoshoot. Hier werd gekozen voor een Paardenkliniek. Helaas was er een miscommunicatie waardoor wij niet binnen in deze kliniek konden, dan maar op weg naar een bosgebied om toch snel wat foto’s te maken alvorens de kerkelijke dienst zou plaatsvinden. Na afloop van de dienst vertrokken we naar de locatie in Lochristi, een prachtige locatie met mooie tuinen trof ik aan in De Lozen Boer. Een gezellige en sfeervolle locatie. Hier ook maar een kleine fotoshoot gedaan alvorens wij aan het diner gingen. Bekijk de leuke foto’s, dan zien jullie gelijk waarom wij zo genoten hebben.

Gaetan & Yanaika dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Foto Wijnands heeft meerdere leuke bruiloften vastgelegd in België:
In Maasmechelen
In Zolder
En in Heers

Restaurant – Feestzalen in Lochristi

Bruidsfotograaf Gent | Trouwfotograaf Gent | Bruidsfotograaf Antwerpen | Trouwfotograaf Antwerpen | Trouwreportage Sint Kruis Winkel |  Bruidsfotograaf Sint Kruis Winkel | Trouwfotograaf Euvergem |  De Lozen Boer | trouwfotograaf | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands |