De lente wilt dit jaar nog niet echt op gang komen. Het is 11 mei de trouwdag van Sam & Roxana, het zonnetje is wel aanwezig, maar echt warm is het niet. Een schril contrast met vorig jaar. Michael begon met de voorbereidingen bij Sam en ik ben de gezellige drukte in gedoken bij Roxana thuis in Maarheeze. Iedereen druk bezig om zich mooi te maken voor oa de ceremonie in Kasteel Cranendonck.

Kasteel Cranendonck
Speciaal voor deze gelegenheid werd de tuin van het koppel omgebouwd tot een gezellig feestlocatie. Hun tuin was grotendeels als tent overkapt. Gelukkig was dit vandaag niet nodig, want later die middag ging de temperatuur toch nog wat omhoog.

De first look vond plaats in hun achtertuin, door de kleine verbouwing hadden wij een kleine uitdaging. Uiteindelijk alles leuk kunnen vastleggen. De first look vind ik altijd een hele leuke gebeurtenis. Dit moment is eigenlijk de start van de dag dat ieder bruidspaar weer samen komt. Ik maak hier altijd een hele leuke gebeurtenis van door van alles te vertellen en te doen. Spanning opbouwen etc… Echt leuk!

Na de first look zijn wij met het gezelschap vertrokken naar Kasteel Cranendonck voor de ceremonie. Tijdens de ceremonie werden prachtige verhalen verteld over het bruidspaar met af en toe lachen gieren brullen. Heel leuk verteld en zo kregen ook wij een beeld van dit prachtige paar.

Kasteel Cranendonck is tevens een mooie locatie voor de fotoshoot en uiteraard hebben wij hier ook de shoot gedaan. Daarna werd het tijd voor de BBQ in de eigen tuin. De kok was al goed bezig om de hongerige buikjes te vullen. Met goed gevulde buikjes vertrokken wij naar de feestlocatie, hier werd nog een bruidstaart als dessert aangesneden en om vervolgens het feestgedruis te laten losbarsten.

Kortom een mooie sfeervolle dag kwam ten einde en wij keerden tevreden huiswaarts.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Kasteel in Soerendonk

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Bruidsfotograaf Brabant | Trouwfotograaf Brabant | Bruidsfotograaf Eindhoven | Trouwreportage Eindhoven | Huwelijksfotograaf Brabant | Bruidsfotograaf Maarheeze | Bruidsfotograaf Soerendonk | Bruidsfotograaf Budel | Trouwfotograaf Eindhoven | Bruidsfotograaf Leende | Professioneel fotograaf | trouwfotograaf | Trouwfotograaf Heeze | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Kasteel Cranendonck | Weert | Nederweert