Groene Ster
Groene Ster werd afgelopen zondag kampioen in de Hoofdklasse B. Een mooi historisch moment van mijn clubje waar ik inmiddels meer dan 15 jaar secretaris van ben. Heerlijk afgelopen dagen gefeest en teruggeblikt op een prachtig seizoen. Wow wat heb ik genoten van deze jongens en wat ben ik trots op mijn club! Het kampioenschap van Groene Ster 1 is ook een mooi bruggetje naar mijn bruidspaar Kevin & Naomi. Dit prachtig stel ken ik via Groene Ster. Ik ben nog trainer geweest van Naomi bij het damesteam en 23 april 2019 mocht ik hun trouwdag fotograferen.

23 april 2019 een mooie mijlpaal voor Foto Wijnands.
In de vroege ochtend vertrok Michael naar het huis van de ouders van Kevin om hier de voorbereidingen vast te leggen. Demi en ik gingen samen naar het huis van de vader van Naomi om de voorbereidingen te fotograferen bij de bruid. En ja jullie lezen het goed… Samen met Demi! Zij heeft haar 1e bruiloft samen met Michael en mij mogen fotograferen. Yeah supertrots op mijn dochter! Naast mijn zoon Michael nu ook Demi lid van Foto Wijnands. Hoe leuk is dat! Blij en trots dat mijn kids meewerken in “ons” bedrijf.

Ver was onze rit deze dag niet. Wij konden bijna te voet gaan. Leuk om weer een trouwreportage dichtbij huis te hebben en ook nog eens tussen bekende mensen.

De voorbereidingen werden door ons beide vastgelegd wat veel extra foto’s opleverden. Klokslag 10 uur was het tijd voor de first look. Kevin en Milan waren dan ook mooi op tijd aanwezig 😉
Een grote groep familieleden waren getuigen van deze mooie gebeurtenis die vergezelt ging met een lach en een traan. Prachtig! That’s why I love my job!

Kasteel Ter Worm
De ceremonie vond plaats in het oude gemeentehuis van Brunssum. Uiteraard ook de bekende foto gemaakt bij het glas en lood van het gemeentehuis. De ceremonie was prachtig met leuke anekdotes van het stel. De ambtenaar van de burgerlijke stand is een collega van de vader van Naomi. Hierdoor krijgt zo’n ceremonie ook nog een extra leuk tintje. Na de ceremonie zijn wij de fotoshoot gaan maken bij Kasteel Ter Worm. Voor mij blijft dit toch altijd een prachtige locatie waar ik graag kom en leuke foto’s kan maken van het bruidspaar.

St. Gerardus Majella, Heksenberg
De fotoshoot is een leuke manier om even tot rust te komen en te genieten van de dag en zo alle spanning van je af te gooien. Het is tevens hard werken, want aan het einde van zo’n shoot hoor ik altijd de buikjes knorren. Tijd voor een lunch bij het gemeenschapshuis van Heksenberg. Na dat wij even hebben kunnen uitrusten horen we de klokken luiden van de St. Gerardus Majella en werd het tijd om een wandeling te maken naar de kerk voor de kerkelijke inzegening. Een beetje hilariteit tijdens de mis zorgde voor enkele leuke foto’s. Er was iets met een……. He oma!  Na afloop van de dienst ging het gezelschap weer terug naar het gemeenschapshuis en kon het feest langzaam beginnen.

Kevin & Naomi nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor jullie vertrouwen in ons als jullie trouwfotograaf. Wij hebben genoten van jullie mooie dag!

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

RKSV Groene Ster
Gemeenschapshuis Heksenberg
Kasteel Ter Worm

Blog een winterbruiloft

Trouwfotograaf Tilburg | Bruidsfotograaf Tilburg | Trouwreportage | Trouwfotograaf Breda | Groene Ster |  Kasteel Ter Worm | Gemeenschapshuis Heksenberg | Trouwfotograaf Goirle |