Wow! Op 22 juni 2018 bereikte ik een mooie mijlpaal: mijn 200e trouwreportage! In de afgelopen 6 jaar heb ik dus als trouwfotograaf 200 bruiloften mogen fotograferen. Yes! Zo he hier ben ik dus echt trots op. De meeste trouwreportages heb gemaakt samen met mijn zoon Michael. Hij heeft in dezelfde periode al ruim 120 bruiloften gefotografeerd. Ik ben zoveel mensen dankbaar! Alle bruidsparen dank je wel dat jullie mij deze mooie kans hebben gegund. Veel mooie bruiloften mogen meemaken, zoveel mooie verhalen gehoord en emotionele momenten gehad. Echt super, wat ben ik trots!

En ondanks dat ik gestopt ben met de fotostudio krijg ik toch aanvragen om een zwangerschap te fotograferen en een lifestyle-shoot te gaan maken. Vier jaar geleden heb ik een trouwreportage gemaakt van een bruidspaar uit Zoetermeer, zij zijn zo tevreden dat zij graag naar Limburg komen om een zwangerschapsshoot te doen. Hoe lief is dat!

Sander & Tessa
Ik zou bijna vergeten te vertellen dat ik bij Sander & Tessa de eer had om de 200e trouwreportage te mogen vastleggen. Hoewel dit een korte bruiloft voor mij was, was het wel genieten. Ik zou alleen een fotoshoot komen maken. Hier hadden wij dan ook twee uur voor uitgetrokken. In het Limburgse Mechelen zijn wij in de tuin van de ouders van Sander deze shoot gaan maken. Toen ik aankwam was iedereen al in een heerlijke feeststemming. De meeste gasten stonden op de veranda te kijken hoe wij bezig waren met foto’s maken. Hier en daar wat commentaar/aanmoedigingen van langs de kant wat zorgde voor hilarische momenten. We hadden veel lol en de shoot vloog om qua tijd.

Sander & Tessa dank je wel dat ik jullie trouwreportage mocht maken. Ik wens jullie heel veel geluk samen! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft interesse in mij als fotograaf op jullie bruiloft? Neem dan snel contact om op te zien of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maastricht | Trouwfotograaf Maastricht | Trouwreportage Limburg | Huwelijksfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Heerlen | Trouwfotograaf Heerlen |  Professioneel fotograaf Limburg | trouwfotograaf | huwelijksfotograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands I Bruidsfotograaf Mechelen | Trouwfotograaf Vaals | Trouwfotograaf Epen | Trouwfotograaf Gulpen | Trouwfotograaf Vijlen |