Onze vijfde terugblik over 2017 gaat over de bruiloft van Luca & Giovanna. Met 5 bruiloften in de benen in een tijdsbestek van 8 dagen ging het team van Foto Wijnands op weg naar Maasmechelen. Het bruidspaar wilde foto’s en film voor hun grote dag.

De grote dag
Op 24 juni 2017 begon onze dag met het vastleggen van de voorbereidingen van de bruid en bruidegom. Het was een mooie zonnige dag! Bij de bruid thuis was het een gezellige drukte er waren namelijk veel familieleden overgekomen vanuit Italië. Het was dan ook leuk om de vele mooie emoties vast te leggen. Een klein uur later kwam Luca bij het huis aan om Giovanna op te halen. De vele gasten gingen allemaal naar buiten om in boog mee te kijken hoe de first look zou verlopen. Luca was helemaal onder de indruk over hoe prachtig Giovanna uitzag.

Een groot gezelschap vertrok samen met het bruidspaar naar het gemeentehuis in Maasmechelen. De groep was zo groot dat niet iedereen binnen kon en men in de hal moest luisteren naar de ceremonie. De kerkelijke inzegening volgde aansluitend aan de ceremonie. De mis was prachtig en zat vol emotionele momenten. Er waren tranen van geluk, maar ook tranen van verdriet. De dag werd vervolgd met een lunch op de feestlocatie. Daarna was het tijd voor de fotoshoot bij de mijngebouwen van Maasmechelen. Hier hebben wij een mooie fotoreportage kunnen maken. De shoot liep een beetje uit, maar dat mocht de pret niet drukken. Bij aankomst op  de feestlocatie konden wij gelijk aansluiten voor het diner en met de buikjes goed gevuld ging DJ Mario nog zorgen voor een groot feest.

Luca en Giovanna, wij willen jullie bedanken voor deze mooie dag. Wij hebben genoten van jullie mooie trouwdag. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren met ons als jullie trouwfotografen en videograaf.

Wij wensen jullie heel veel geluk en voorspoed.

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Maasmechelen | Trouwreportage Maasmechelen | Trouwfotograaf Maasmechelen | Bruidsfotograaf Dilsen-Stokkem | Trouwfotograaf Dilsen-Stokkem | Bruidsfotograaf Lanaken | Trouwfotograaf België | Bruidsfotograaf België | Professioneel fotograaf Limburg | Videograaf | bruidsfotograaf | Trouwreportage | Foto Wijnands | Trouwfotograaf Lanaken | Trouwfotograaf Maastricht |  Destinationwedding | wijtrouwen | Trouwfilm |